Drankje in de Fruitboog

Drankje in de Fruitboog

Wat een geluk hadden we met het weer.

Dankzij het bewonersbudget van de gemeente hebben we zaterdag 7 september weer een Drankje in de Fruitboog kunnen houden. Genoten werd er van de diverse hapjes die Nynke en Iris klaargemaakt hadden. Uiteraard ontbraken de gevulde eieren van Nelly niet. Lekker waren ze!

Daarnaast was er voor iedereen een drankje en werd er fijn bijgekletst. Er zijn veel buren geweest die even hun neus hebben laten zien. Samen Actief van de gemeente Dronten was er en heeft een hele mand met leuke spullen achtergelaten. De voetbal en de bellenblaas werden direct uitgeprobeerd.  Ook erg leuk dat er dit keer een buurman van de Heraut is gekomen. Van de huizen die aan de achterkant aan de Voetboog grenzen. We hopen volgend jaar op meer buren van dit rijtje.

Het Fruitboog seizoen zit er weer op.

En buren…. de peren zijn rijp. Plukken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *