Klusmiddag met een zonnetje

Er is zaterdag 15 juni weer door een flink aantal mensen de handen uit de mouwen gestoken.

Er is gras gemaaid met de zeis, de kinderen hebben het maaisel afgevoerd zodat we in de toekomst een bloemenweide krijgen in onze Fruitboog. De grond is nu nog te rijk voor een bloemenweide. Afvoeren helpt dan om de grond armer te maken.

In de bloemenborders is het gras weggehaald en er is 1 en 2 jarig bijen en vlindermengsel bijgezaaid. Tijdens de aanleg van de borders sneeuwde het. Zaden kunnen daar toch niet goed tegen. Het weer nu is ideaal. 6 dagen nadat er gezaaid is komen er al vele plantjes boven de grond. Dat wordt deze zomer en ook volgend jaar genieten.

De fruitboompjes hebben weer een ring zonder gras gekregen. En bij de oude perenbomen zijn de plantjes weer tussen het gras vandaan gehaald. Kortom de Fruitboog ligt er weer prachtig bij.

Dank aan alle buren die weer meegewerkt hebben.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *