Sponsoren

Zakelijk Bereikbaar. Styling logo, begeleiding en ontwerp website www.fruitboog.nl

Samen Actief, Gemeente Dronten: onderdeel van de gemeente Dronten gericht op buurtparticipatie. Zij hebben ervoor gezorgd dat we op de grond eigendom van de gemeente Dronten aan de slag mochten.

Tevens zijn we door Samen Actief gewezen op het bewonersbudget van de gemeente Dronten. Deze hebben we aangevraagd en toegezegd gekregen.

OFW Leefbaarheidsfonds. Fonds van de woningbouwvereniging in Dronten om de leefbaarheid van de buurt te bevorderen. Faciliteert samenwerking in de buurt. Omdat er in onze buurt ook huurders wonen van OFW en meewerken aan de Fruitboog krijgen we van dit fonds de hekjes en de bankjes.

Landschapsbeheer Flevoland. Hebben gekeken naar ons plan en heeft ons advies gegeven. Tevens is het idee van een vlechtheg rondom de tuin van hun.

Ze hebben subsidie aangevraagd voor ons bij NL Doet. De Fruitboog is geen organisatie met KvK nummer en bankrekening en kan daarom zelf geen geld van het Oranjefonds aanvragen.

Tevens hebben ze gezorgd dat onze vlechtheg onder het landelijke project van de Wilde Bijenlinie valt, zodat de plantjes vanuit de Wilde bijenlinie gesponsord werden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *